Resetează parola

0
Total: 0,00 lei
Vezi coșTrimite Comanda

Despre noi

Câteva informații despre locurile pe care urmează să le vizitați.
Cum ai trecut cu bacul la Nufăru, incepe să se simtă din ce in ce mai distinct, cum zumzetulor orașelor, agitația cotidiană rămân în urmă. Ai intrat în rezervația naturală a Deltei Dunării. Mai adânc în drumul spre inima Deltei, după înca 11 km, Pensiunea Pescarului vă așteaptă. Nevoia de a lasa mașina în Tulcea sau altă locație, pentru a ajunge la cazare cu barca, dispare. Pensiunea este situată la ieșirea din satul Partizani, spre capătul drumului practicabil tot timpul anului. La parter puteți opta între două camere, dotate cu baie proprie, TV satelit și aer condiționat. Tot la parter vă puteți relaxa pe terasa deschisă, cu posibilitate de închidere sau prepara/încălzi mesele.La mansardă puteți locui într-un apartament complet, cu living și dormitor, baie și bucătărie proprie. Observați direct de pe canapea numeroasele vapoare care tranzitează canalul.

Descoperă, de la localnici, care știu cel mai bine locurile de pescuit, tehnici, cele mai bune perioade. Cu barca cu motor, cu șalupa sau la vâsle. Mulți turiști vin special pentru aceste partide de pescuit alâturi de alți profesionisti din zonă.

În Delta Dunarii se poate sta chiar și o lună fără a repeta mâncărurile, având posibilitatea gătirii peștelui diferit în fiecare zi.

Varietatea mâncării este reflectată în sutele de rețete din pește disponibile, de la saramură la borș de pește, crap la proțap sau o plachie de pește lipovenească până la mai puțin cunoscutele, dar delicioasele storceag sau ciorbă de somn, fără oase.

Camerele dotate cu aer condiționat vor racori arșita verii. Vă puteți relaxa la un grătar. Puteți face plajă la soare sau sub umbrelă, pe șezlong. De asemenea, copii se pot bucura de natură, în spațiul de joacă special amenajat.
Cand seara se lasă, vă puteți retrage pe terasa comuna, la TV, jocuri de societate sau socializare

Bucataria casei oferă posibilitatea pregătirii preparatelor preferate, a peștelui prins sau cel oferit gratuit din partea casei. Găsiți în bucatarie toate condimentele și accesoriile necesare, chiar și o carte cu rețete tradiționale Dobrogene. Lăsați doar imaginația și gustul să vă ghideze către masa zilei.

În cazul în care optați pentru ambarcațiunea proprie, la nici 50m de pensiune, găsiți o rampă de lansare și recuperare bărci. Cu drumul până la pensiune practicabil tot timpul anului, pescuitul din propria barcă sau șalupă devine mai usor.

Este un loc foarte bun ca bază de pornire spre vizitarea obiectivelor de pe canalul Sulina.
Verificați disponibilitatea și posibilitatea efectuării traseelor telefonic/email/whatsapp. Includeți căt mai multe detalii despre ce doriți să vizitați.
Vezi aici  ce poți vizita în zonă.

What Is Tenerife Rentals, And Where Do All These Listings Come From?

You can choose from 10 listings managed by our company in Tenerife. Rentals in Tenerife is a property management and long term rental company based in the South of Tenerife. We have a lot of experience in both Long Term Rentals & Property Management in Tenerife and in the UK.

We pride ourselves in providing a good, trustworthy service at a reasonable price, so you can relax and know you’re in safe hands!!!

0 K
Bookings
0 +
Team Members
0 k
Customers
0
Rental Offices
0 +
Business Years

How we help you rent a vacation rental in Tenerife on our site

Find the perfect home

Choose from the largest fleet in Iceland and look through the listings added to our site.

Personal contact

Use Contact Owner button to arrange a viewing of the motorhome and even go for a test drive.

Book your home

Send a booking request and owner will approve it. If a deposit is needed, you can pay it through secure merchants to admin.

De ce să ne alegi pe noi ?​

Locație prietenoasă, dedicată pescuitului și posibilitatea preparării mâncărurilor din pește.

Experiențe memorabile în cursul zilei și seara.

Oferim gratuit echipament de pescuit și pește.

Rețete cu mâncăruri tradiționale din pește.

Amplasare pe brațul Sulina acesibilă direct cu mașina.

Teren de joacă pentru copii (oferim umbrele, șezlonguri sau paturi de plajă)

Cum poți ajunge la noi?

faceți clic pentru a activa zoom-ul
Încărcare hartă
Nu am găsit rezultate
deschide hartă

Contact Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitritempo invidunt ut labo reet dolore amet, consetetur sadipscing.